MSZP-seket tanít a héten Ron Werber

Vágólapra másolva!
A következő napokban személyesen tart tréningeket az MSZP választókerületi felelőseinek Ron Werber. Az izraeli kampányguru Mesterházy Attilával is egyeztetni fog.
Vágólapra másolva!

Ron Werber izraeli-amerikai "kampányguru" a következő napokban személyesen készíti fel az MSZP választókerületi felelőseit - írta a hétfői Népszabadság, amely úgy értesült, hogy a szakértő szinte minden héten egy-két napot Magyarországon tartózkodik, és aktív felkészítő munkát végez az ellenzéki párt különböző szervezeteinél.

A lap szocialista forrásokból úgy tudja, hogy Ron Werber - aki a 2002-es választások óta kisebb megszakításokkal éveken át segítette az MSZP kampányait - a következő napokban a választókerületi felelősöknek, azaz az MSZP országgyűlési képviselő-jelöltjeinek tart tréninget, de emellett rendszeresen konzultál Mesterházy Attila pártelnökkel, a pártigazgatóval, Velez Árpáddal és Szakács Lászlóval, a pártelnök kabinetfőnökével is.

A Népszabadság szerint mivel az MSZP vezetése úgy látja, hogy a jelenlegi helyzetben a Fideszt a "terepen, azaz lábbal lehet elsősorban megverni," ezért Ron Werbert is alapvetően erre a terepmunkára szerződtették. A szakember megbízatása a 2014-es választásokig szól. A lap forrásai szerint bár Ron Werber neve elsősorban a negatív kampánnyal forrt össze Magyarországon, a szakember most pozitív, lelkesítő üzenetek megfogalmazásával foglalkozik.