Vádat emeltek az orgiára buzdító tanár ellen

pályázat, iskolaigazgató, Oktatási segédeszközök az általános iskola tanári szobájában, Tiszaburán
Vágólapra másolva!
Kiskorú többrendbeli veszélyeztetése miatt emeltek vádat az ellen a kiskunhalasi tanár ellen, aki orgiára buzdította tanítványait. A férfi osztályában az is elfordult, hogy az egyik diák megharapta társa péniszét.
Vágólapra másolva!

Kiskorú többrendbeli veszélyeztetése miatt vádiratot nyújtott be a kiskunhalasi járási ügyészség a Kiskunhalasi Járásbíróságon O. Adrián, a Kiskunhalasi Református Gimnázium volt tanára ellen - írja a Baon.hu. A férfit tavaly március közepén helyezte előzetes letartóztatásba a Kiskunhalasi Városi Bíróság. A tavalyi hírek szerint a kiskunhalasi tanár szabad szellemben terelgette kilencedik osztályos diákjait, aki ellen az iskolában már fegyelmi eljárás is indult szokatlan oktatási módszerei miatt.

A tanárra akkor figyeltek fel, amikor az egyik növendék megharapta a másik péniszét. Ekkor derült fény arra is, hogy a magyar szakos tanár mélyenszántó szexuális párbeszédeket folytatott a gyerekekkel, akiket a diákok elmondása szerint orgiákra buzdított. Sok szülőnél az verte ki a biztosítékot, hogy gyermeküket a tanár maga kínálta meg alkohollal az egyik táborban.