Halott nőt találtak egy lakatlan nagykanizsai házban

Vágólapra másolva!
Az elsődleges nyomok alapján valószínű, hogy a nőt meggyilkolták. Sem a halál okáról, sem az áldozat személyazonosságáról nincs egyelőre információ.
Vágólapra másolva!

Minden valószínűség szerint meggyilkolták azt a nőt, akit csütörtökön találtak meg a rendőrök egy jó ideje lakatlan nagykanizsai családi házban. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Zaol.hu-nak a halál okáról nem kívánt, míg az áldozat személyazonosságáról nem tudott részleteket közölni.

A lap munkatársai csütörtökön kora este a helyszínen több nyomozóval, igazságügyi orvos szakértővel is találkoztak, akik éppen az egyik udvari ház felé vették az irányt. Nem sokkal később az épület környékén kutyás rendőrök kezdték el a felderítést. Az akkor még meg nem erősített információk szerint odabent egy női holttestet találtak, az áldozat fejét szétverték.

A helyi rendőrkapitányságot két állampolgár értesítette, akik a már régóta szanálásra ítélt épületben macskákat szoktak etetni. A bejelentés 15.30 órakor érkezett arról, hogy az egyik udvari lakásban egy hörgő nőt találtak - mondta a szóvivő. A mentők a helyszínre érve már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Az elsődleges nyomok alapján egyértelmű az idegenkezűség, de a halál okáról még nem tudott részletekkel szolgálni a rendőrség. Az áldozatnál semmiféle iratot nem találtak.