Újraindult a 2-es metró

Vágólapra másolva!
A Deák Ferenc térnél történt üzemzavar miatt a 2-es metró teljes vonalán pótlóbuszokot közlekedtek a Déli pályaudvar és az Örs vezér tere között csütörtökön reggel.
Vágólapra másolva!

Újraindult a forgalom a 2-es metró teljes vonalán - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtök reggel a Facebook-oldalán. A Deák Ferenc térnél történt üzemzavar miatt majdnem egy órán át nem járt a 2-es metró a teljes vonalon, a Déli pályaudvar és az Örs vezér tere között.

A BKV fődiszpécsere korábban azt a tájékoztatást adta az [origo]-nak, hogy a leállításra 7 óra 53 perckor került sor. Az Örs vezér téren tartózkodó munkatársunk szerint húsz percig kellett várni a metrópótló buszok üzembe állására, de miután felfért egy buszra, leszállították őket, mert újra indultak metrókocsik, ez idő alatt azonban rengeteg ember gyűlt össze a megállókban.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, a Deák téri megállóban füstszagot észleltek, és ezért hívták ki őket. Vélhetően a vágányoknál lerakódott olajsár izzott kisebb területen, a tűzoltóknak nem kellett beavatkozniuk.

Forrás: [origo] fotó
Tömeg az Örs Vezér téren