Kifigurázta Bajnait Deutsch Tamás

Vágólapra másolva!
Deutsch Tamás szerint akkora esélye van egy Orbán-Bajnai televíziós vitának, mint hogy Deutsch barátai randizzanak Pippa Middletonnal, Katalin hercegnő húgával.
Vágólapra másolva!

A Twitteren humorizált Deutsch Tamás, miután Bajnai Gordon televíziós vitára hívta Orbán Viktort. "Miután Bajnai jelezte, hogy vitázni szeretne Orbánnal, barátaim tucatszám jelezték, hogy ők pedig szívesen randiznának Pippa Middletonnal" - írta mikroblogján Deustch.

Pippa Middleton Katalin hercegnő húga. A 28 éves Middleton testvére házassága révén nagy médiafigyelemnek örvend, a Times magazin pedig a világ 100 legbefolyásosabb embere közé választotta 2012-ben.

Bajnai szembesítené az igazsággal Orbánt

Az Együtt 2014 szerdán adott ki közleményt, amelyben arra reagált, hogy szerdán olyan hirdetések jelentek meg a sajtóban (például a Magyar Nemzetben), amelyek szerint Bajnai Gordon (és Gyurcsány Ferenc) "újra a nyugdíjakon akar spórolni". A hirdetés feladóját nem jelezték, de a szlogenjével (Együtt tették tönkre az országot - ebből egyszer már elég volt) korábban a kormányközeli Civil Összefogás Fórum (CÖF) tett közzé Bajnait bíráló hirdetéseket.

Az Együtt 2014 szerint az újabb hirdetéssel a Fidesz terjeszt hazugságokat "álcivil szervezetek mögé bújva", ami "kampányidőszakban törvénytelen lenne, de minden időben becstelen", és ezért Bajnai Gordon televíziós vitára hívta Orbán Viktort. Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője válaszközleményében azt írta, Bajnai Gordonnak ma nem Magyarország miniszterelnökével kellene vitáznia, hanem a magyar emberekkel, mert amit akar, azzal szerinte az emberek nem értenek egyet.