Két rendőrautó bánta a pesti autós üldözést

Vágólapra másolva!
Nem állt meg az igazoltatáskor egy vezetéstől korábban eltiltott autós Gyálon. A rendőrök csak a főváros IX. kerületében tudták elfogni, az üldözés közben két rendőrautót is megrongált.
Vágólapra másolva!

Gyáltól Budapestig üldöztek a rendőrök egy autóst csütörtökön kora hajnalban, az üldözés során a menekülő kocsi két rendőrautónak is nekiütközött - erősítette meg az MTI információját az ORFK kommunikációs szolgálatának ügyeletese.

A rendőrök Gyálon akarták igazoltatni a férfit, aki nem állt meg, hanem továbbhajtott. Elkezdték követni a járművet, az akcióba időközben több kollégájuk is bekapcsolódott, majd Budapest több kerületén áthaladva, a IX. kerületben sikerült elfogni a sofőrt. Az MTI úgy tudja, az üldözés során a menekülő autós több piros jelzésen is áthajtott.

Az autós két rendőrségi autónak is nekiütközött, azokban anyagi kár keletkezett. A történtek során senki sem sérült meg. Az elsődleges adatok alapján a férfit korábban eltiltották a járművezetéstől. Őrizetbe vették - közölte a sajtóügyeletes.