A buszmegállóban csókolóztak, otthon veszekedtek

Vágólapra másolva!
Büdös lakásban, egy döglött macskával lakott együtt az a pár, amelynek férfi tagja félholtra verte a feleségét, és összevarrta a száját. Pénzük nem volt, a villanyt is kikötötték a lakásukból. A szomszédok szerint sokat veszekedtek, de a buszmegállóban csak csókolózni látták őket.
Vágólapra másolva!

Titokzatosan élt az a Rózsakert utcai házaspár, amelynek férfi tagja szombaton brutálisan megverte és összevarrta a felesége száját. A 27 éves férfi - R. Tibor - és a nála 18 évvel idősebb nő évek óta egy földszinti panellakásban lakik, a szomszédok mégsem tudnak róluk semmit, és ötletük sincs arra, hogy miért verte meg az amúgy nyugodt férfi a nőt.

A rendőrséget és a mentőket maga a férj értesítette szombaton. Akkor még azt állította, hogy ismeretlen személyek elrabolták, majd amikor kiszabadult, és hazaért, rátalált sérült feleségére. A kihallgatás során viszont végül elismerte, hogy ő a tettes. A Blikk szerint elszabadult szenvedéllyel magyarázta a tettét. A súlyos állapotban lévő nőt egyelőre nem tudták kihallgatni.

Púpos Bill és a Madame

"Kívülről nem lehetett látni, hogy itt balhé van" - mondták a szomszédok. A 45 éves nő már régóta a panelházban lakott, korábban az első férjével, akivel öt éve váltak el. A férj vitte magával a közös gyereküket is, a szomszédok azóta nem is látták őket a környéken. "Egyszer csak megjelent a Tibor" - mondta egy közelben lakó férfi. A férfi egy évvel a válás után érkezett a házba, de egészen szombatig még a közös képviselő sem tudta, hogy házasok a nővel.

Forrás: [origo] videó
Forrás: [origo] videó

A földszinten lakó párt alig ismerték a szomszédok

"Kint csókolóztak a buszmegállóban, itthon meg veszekedtek" - mondta az egyik szembeszomszéd, aki szerint sokszor veszekedés hallatszódott ki a lakásukból. Közelebbit azonban egyik szomszéd sem tudott róluk. Sokan átlagosnak nevezték őket, a külsejük azonban egyesek szerint extrém volt.

"Púpos Billnek becézem a férfit, mert hajlott hátú és vézna" - mondta egy szomszéd. A nőt Madame-nak hívta, mert mindig más színűnek látta a haját. "Nem nézett ki negyvenötnek, csodálkoztam is, amikor mondták, hogy annyi idős. Divatosan öltözködött" - mondta egy szemben lakó nő.

A rendőrök döglött macskát is találtak

A pár annyira zárkózott életet élt, hogy a szomszédok néhány velük kapcsolatos dolgot teljesen ellentétesen láttak. Egy férfi azt mondta, régebben albérlők is laktak a kétszobás lakásukban, egy másik szomszéd szerint viszont R. Tibor testvére lakott náluk. Abban azonban mindenki egyetértett, hogy pénzügyi problémájuk volt.

"Nem fizetnek közös költséget, két hete a villanyt is kikapcsolták náluk" - mondta a panelház közös képviselője. Ő többször is járt a pár lakásában, ami elhanyagolt, mocskos és büdös volt. "A rendőrök még egy döglött macskát is találtak benne" - mondta.

Forrás: [origo] videó
Forrás: [origo] videó

A rendőrség lepecsételte a pár lakását

A nőt azonban láthatólag nem zavarta ez az állapot. A közös képviselő szerdán látta utoljára, amikor a kikötött villanyóra után érdeklődött. A nő erre nyugodtan csak annyit mondott, hogy "ki van kötve, nálunk nincs villany". A férfit szintén nyugodtnak ismerte, olyannak, aki nem vitatkozik és nem agresszív. Neki azonban volt már dolga a rendőrséggel, a közös képviselő szerint ugyanis azzal gyanúsítják, hogy egy társával ellopta a pincéből az egyik házbéli horgászbotjait.

A közös képviselő szerint a férfi korábban azzal dicsekedett, hogy biztonsági őr. Egy ideje azonban sem neki, sem a nőnek nincs munkája, segélyből és kölcsönökből jutottak pénzhez. Ilyenkor jó hangulatban voltak, és reggelig buliztak a lakásukban.

Idegenek és ajtócsapódás

A szomszédokat váratlanul érte a verés és a szájösszevarrás. A többség semmi különösre nem emlékszik arról a napról, mások azt mondták, idegeneket láttak a lépcsőházban, és hangos ajtócsapódást hallottak. Ezután viszont már csak arra figyeltek fel, hogy tucatnyi rendőr lepi el a lépcsőházat.

A házkutatás során a rendőrök megtalálták a szájösszevarráshoz használt cérnát és tűket is. Kezdeményezték R. Tibor előzetes letartóztatását, és emberölési kísérlet megalapozott gyanúja miatt nyomoznak ellene.