Engem Kubatov Gábor nem hívott, támogatni akartam a pártomat

Vágólapra másolva!
Erkölcsi kötelességének érezte Sz. Ferenc, hogy pártja segítségére siessen, amikor diákok próbálták elfoglalni a Fidesz székházát - derül ki a korábban gyilkosságért elítélt biztonsági őr közleményéből.
Vágólapra másolva!

Facebook-oldalán írt a Fidesz-székház védelméről Sz. Ferenc biztonsági őr. A Hír24 szerda este írta meg, hogy a Fradi Security alkalmazottja korábban tíz évet ült gyilkosságért. "A múltamat nem tagadom, hogy sihederként az életem tévútra került, de mára példás családapa, és tisztességes ember vagyok" - írta erről Sz. Ferenc.

"Az elmúlt pár órában nagyon sok támadás érte a személyemet. Egy két dolgot szeretnék a közvélemény előtt letisztázni. A mai napon a Fidesz-székháznál kialakult kaotikus állapotokra tekintettel úgy döntöttem, hogy Fidesz szimpatizánsként megpróbálom ezt a nehéz helyzetet orvosolni" - olvasható az oldalán.

"Engem sem Kubatov Gábor, sem más nem bízott meg semmilyen feladattal! A Fidesz Magyar Polgári Párt elkötelezett híveként erkölcsi kötelezettségemnek tartottam, hogy pártomat ebben a nehéz helyzetben is támogassam" - tette hozzá Sz. Ferenc. "A diákok keresik a maguk igazát, de egyet meg kell érteni: a törvény és a jogkövető magatartás minden magyar állampolgárra vonatkozik" - folytatta.

Szerda délután önmagukat civilként meghatározó, többségében fiatal diákok foglalták el a Fidesz Lendvay utcai épületének udvarát, és próbáltak bejutni az épületbe. A tüntetők azt skandálták, hogy az alkotmány nem játék, és az alaptörvény negyedik módosítása ellen tiltakoztak. Késő este az Alkotmánybíróság elé vonultak, ahol feloszlott a tömeg.