Megvan az eltűnt angol egyetemista holtteste

Vágólapra másolva!
A brit fiú január elsején tűnt el Budapesten, a holttestét március 20-án találták meg Dunaújvárosban. Az orvosszakértő szerint nem történt gyilkosság.
Vágólapra másolva!

Dunaújváros külterületén találták meg annak az angol orvostanhallgatónak a holttestét, aki január 1-jén tűnt el Budapest belvárosában - írja a csütörtöki Bors. A fiú testét a Duna vetette partra.

A lap információi szerint Daniel Gliksten holttestét március 20-án találták meg, az igazságügyi orvosszakértő szerint nem történt gyilkosság. Németh-Kész Mónika Fejér megyei rendőrszóvivő azt közölte: a haláleset körülményeit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. A cikk szerint a rendőrség még a héten kiadja a holttestet a családnak.

A 24 éves brit és svéd állampolgár Gliksten első éves orvostanhallgató volt a Semmelweis Egyetemen, de nem 2012 őszén érkezett Magyarországra. Orvosi tanulmányai előtt egyéves előkészítő kurzust is elvégzett az amerikai McDaniel College budapesti campusán, így legalább 2011 közepe óta a magyar fővárosban élt.