Kocsis Máté: Kétféle fiatal létezik Magyarországon

Vágólapra másolva!
Vannak még olyan fiatalok, akik meg tudják védeni magukat és a nemzetet, és szépen, csendben dolgoznak a háttérben a jövőjükért - jelentette ki Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója Balatonfüreden, a Fidelitas országos választmányának ülése után tartott sajtótájékoztatón szombaton.
Vágólapra másolva!

Kétféle fiatal létezik ma Magyarországon, az egyik csoport - amelyben jóval kevesebben vannak - az, amelynek tagjai állandóan balhéznak, "törvénytelenkednek", kiabálnak és a kamerák kereszttüzére vágynak mindenféle figyelemfelhívó és erőszakos akcióval. A másik csoport pedig az, amelynek képviselőivel ma találkoztam - állapította meg Kocsis Máté a Fidelitas rendezvényén.

Kocsis megjegyezte, hogy az utóbbi csoport tagjai kevesebbet vannak a híradókban, kevesebbet szerepelnek, másképp tervezik szolgálni a hazájukat, dolgoznak szépen, csendben a háttérben, s mindent megtesznek azért, hogy igazságos, élhető, jobb lehetőséget biztosító jövőjük legyen a fiataloknak.

Alig hittük, hogy azok, akik eladósították és zaciba adták a fiatalok jövőjét 2002 és 2010 között, azok ismét keselyűkként köröznek a fiatalok jövője felett, és ismét a fiatalok felheccelésével próbálják meg a saját politikai hatalmukat bebiztosítani - fejtette ki, utalva az Alig hitted című Ákos-dalra.

Kijelentette: "Az elmúlt hetek benyomásai is bennem voltak, amikor a Fidelitas választmányi ülésén ültem, s végtelenül megnyugtató volt látni ezeket a fiatalokat. Jó volt azt látni, hogy azok, akik megpróbálják még ma is félrevezetni a magyar fiatalok egy részét, olyan csapattal találják szembe magukat, akik meg tudják saját magukat és a nemzetet is védeni."

2010-ben nagyon kemény munkába fogott a Fidesz, ennek részesei és idővel a haszonélvezői is a magyar fiatalok lesznek, lettek - jegyezte meg.