Egy boltban adta föl magát Páva lányának támadója

Vágólapra másolva!
Tíz nap menekülés után egy boltban adta föl magát vasárnap Pécsen Páva Zsolt lányának támadója. Ny. Zoltán az elfogásakor nyugodtan viselkedett.
Vágólapra másolva!

Egy boltban adta fel magát Páva Zsolt lányának támadója vasárnap - írja a Baranya megye híreivel foglalkozó Bama.hu. Ny. Zoltán tíz nappal korábban támadta meg a pécsi polgármester lányát. Ny. a Bama.hu információi szerint vasárnap délelőtt egy Fülemüle utcai boltba ment be Pécsen, ahol megkérte a boltost, hogy mivel nincs a telefonján pénz, hívja ki a rendőrséget, mert szeretné feladni magát.

A Bama.hu szerint az üzlet előtt ekkor többen is tartózkodtak, akik közül valaki még azelőtt felhívta a rendőröket, hogy ezt a bolt alkalmazottja megtette volna, így a hatóság végül az ő bejelentése alapján szállt ki a helyszínre. A rendőrök rövid időn belül megérkeztek a helyszínre, ahol Ny. minden ellenállás nélkül megadta magát.

A Pecsma.hu szerint Ny. Zoltán elfogásakor tiszta ruházatot, zöld kertésznadrágot, mustárszínű felsőt, baseballsapkát viselt. Egy szemtanú szerint mielőtt bement volna a boltba, egy kutyáját sétáltató fiútól is megpróbálta elkérni a telefonját.

Miután a rendőrség semmilyen információt nem közölt Ny. Zoltán kihallgatásának eredményéről, egyelőre nem tudni, beismerte-e, hogy ő követte el a brutális támadást. Információink szerint Ny. Zoltán jogi képviseletét kirendelt védő látja el. A férfit minden bizonnyal súlyos testi sértéssel és nemi erőszak kísérletével gyanúsítják meg, amennyiben ez a bíróságon is beigazolódik, tizenegy évet is kaphat.