Nyugalom, a kormány tudja a dolgát!

Vágólapra másolva!
A nemzeti motorosok vasárnapra tervezett felvonulásának betiltásáért küzdő szocialista Steiner Pálnak üzent Orbán Viktor, aki azt mondta: "Nyugalom, a kormány tudja a dolgát!"
Vágólapra másolva!

"Nyugalom, a kormány tudja a dolgát!" - Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerint ezt üzente Orbán Viktor kormányfő az MSZP-s Steiner Pálnak.

Az ellenzéki képviselő felszólította a kormányfőt, hogy haladéktalanul intézkedjen annak érdekében, hogy a rendőrség megakadályozza a Nemzeti Érzelmű Motorosok vasárnapra tervezett felvonulását.

A szocialista politikus kérdésére a kormányfő a múlt hétfőn a parlamentben azt válaszolta, arra utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy az Élet menete napján ne lehessen olyan típusú politikai természetű rendezvényeket tartani, amelyek sérthetnék a felvonulók emberi méltóságát.

Steiner Pál szerint a miniszterelnök szavahihetőségét kérdőjelezi meg, ha más útvonalon és a korábbi, Adj gázt!-tól eltérő elnevezéssel ugyan, de a "neonáci provokáció" mégiscsak megvalósulhat Budapesten.