Szülinapi ajándékként mutogatta péniszét a nemzeti érzelmű motoros

Vágólapra másolva!
Az Anonymous hackercsoport olyan képeket szerzett meg és tett fel az internetre, amelyeken Jeszenszky Sándor, a Nemzeti Érzelmű Motorosok elnöke férfi tangában rúdtáncol, illetve meztelenül magához nyúl. Jeszenszky elsimerte az [origo]-nak, hogy ő van a képeken, amelyek 2006-ban készültek. Egy zártkörű szülinapi bulin így akart meglepetést szerezni az ünnepeltnek. Szerinte aljas, sunyi  támadás érte egy olyan területen, amelynek nincs köze a közéleti tevékenységéhez.
Vágólapra másolva!

"Enjoy the Pix & FUCK THE NAZI BASTARD! Anonymous vagyunk. Légiót alkotunk. Nem felejtünk, nem bocsátunk. Számíts Ránk!" - ezzel a szöveggel jelent meg az interneten több kép, amelyeken Jeszenszky Sándorról, a Nemzeti Érzelmű Motorosok elnöke látható, aki egy rúd mellett táncol, tangára vetkőzik, és van több olyan kép is, amelyen meztelenül magához nyúl.

Az Anonymous a képek mellé azt is odaírta, hogy "Jeszenszky a Jobbik XI. kerületi alapszervezetének elnöke volt, most a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesülete elnöke, az 'Adj Gázt!' elnevezésű, betiltott náci rendezvény főszervezője, az első magyar swinger-klub szervezője".

Jeszenszky Sándor elismerte az [origo]-nak, hogy ő van a képeken, amelyek 2006-ban készültek. Mint írta, egy zártkörű szülinapi bulin így akart meglepetést szerezni az ünnepeltnek. Szerinte aljas, sunyi támadás érte egy olyan területen, amelynek nincs köze a közéleti tevékenységéhez.

A cikkünkben korábban szereplő fotót és a többi felvételre mutató linket Jeszenszky Sándor kérésére eltávolítottuk.

Jeszenszky véleményét a képekről az alábbiakban teljes terjedelemben közöljük:

"Politikai elkötelezettségem és szerepvállalásom miatt aljas, sunyi támadás ért olyan területen, amelynek nincs köze a közéleti tevékenységemhez.

Mivel a tisztességemet nem tudták kikezdeni, a sok évvel ezelőtti magánéletemnek próbáltak nekiesni. Egy zártkörű születésnapi rendezvényen a baráti kör ünnepelt hölgytagja számára egy meglepetés "Full Monthy" műsort készítettünk az azonos című filmvígjáték ismert képsorai alapján. Az internetre feltöltött, kiszivárogtatott képek ott készültek 2006 körül.

Ekkor még nem volt kapcsolatom a motoros egyesülettel sem. Eleve nem számítok politikusnak, mivel jobbikos kerületi elnöki tisztségemről való lemondásom után a pártból is kiléptem már.

Szomorú, hogy a magyar politika olyan mély szintre züllött, ahol már az emberek privát szféráját sem kímélik. Mivel egész életem során mindig is tisztességes és becsületes voltam, nem találtak mást a levadászásomra, a karaktergyilkosság elkövetésére, mint egy vicces, zártkörű baráti összejövetel szigorúan privát képeit. Azoknak kellene szégyellnie magukat, akik ebből szenzációt kreálnak.

Kérem azokat a nemzeti érzelmű embereket, és akik régóta ismernek, vegyék észre, mi a célja a lejáratóknak ezzel a jogsértő akcióval: szisztematikusan levadászni a becsületes és elkötelezett embereket. Azokat, akik potenciális veszélyt jelenthetnek számukra. Rajtunk múlik, hogy sikerrel járnak-e.

Kérek minden jó érzésű magyar embert, gondolkozzon el ezen, ezzel is akadályozva az engem támadók céljának elérését. És ezt gondolják át azok is, akik ítéletet készülnének mondani mások felett."