1,1 millióért kelt el Rogán luxustáskája

Vágólapra másolva!
Rogán Antal fideszes frakcióvezető 1,1 millió forintot kap a Louis Vuitton-márkájú hátizsákjáért, amit elárverezett, a pénzt egy nehéz helyzetben levő, gyerekét egyedül nevelő nőnek adja.
Vágólapra másolva!

1,1 millió forintért kelt el Rogán Antalnak, a Fidesz frakcióvezetőjének Louis Vuitton-márkájú hátizsákja. A főváros V. kerületének polgármestere a Vaterán árverezte el a luxusmárkájú táskát, mert megelégelte az őt kifigurázó karikatúrákat. Rogán Antalt évekkel ezelőtt fotóztak le a parlamentben egy Louis Vuitton hátizsákkal, azóta számtalan internetes mém született a témában.

A Louis Vuitton táskát 80 ezer forintért hirdette meg a felesége, mondta el nemrég a képviselő a Blikknek, a pénzt Rogán egy belvárosi asszonynak adja, akit kilakoltatás fenyeget, és több százezer forintos adóssággal küzd.

A Louis Vuitton hátitáska a divatmárka internetes boltjában 1840 dollárba, nagyjából 420 ezer forintba kerül, de az aukciós oldalakon a valódi vagy annak tűnő darabokat ennek feléért, harmadáért kínálják - írta korábban a Blikk.