Súlyos állapotban van az üllői lövöldözés túlélője

Vágólapra másolva!
Életveszélyes, de stabil az állapota annak az idős nőnek, akit hétfőn több lőtt sebbel vittek kórházba. A nőt megműtötték, altatásban tartják, és még több műtét vár rá.
Vágólapra másolva!

Stabil, de súlyos, életveszélyes állapotban van a hétfői üllői lövöldözés egyetlen túlélője - közölte Zsiros Lajos, a Honvédkórház orvos igazgatója kedd délután. Az idős nőt hétfőn este mentőhelikopterrel vitték be a budapesti Honvédkórház sürgősségi betegellátó osztályára, majd azonnal megműtötték.

A sérültet - akit fej- és nyaktájékon három lövés ért - egy szemészből, fül-orr-gégészből és idegsebészből álló orvoscsoport operálta. A beteg jelenleg mélyaltatásban van, az intenzív osztályon ápolják. Állapota súlyos, életveszélyes, de stabil, további műtétek várnak még rá - mondta az igazgató.

Hétfőn délután az üllői Akácfa utca egyik házának udvarán a 74 éves S. Ferenc többször meglőtte az élettársát, a nő fiát és édesanyját, majd öngyilkos lett. A 64 éves élettárs, az ő 41 éves fia, illetve a férfi a helyszínen meghaltak, az élettárs édesanyját kórházba vitték. Üllőn készült helyszíni riportunkat itt olvashatja.