Zsidóviccel próbálják kimosni Balogh Józsefet

Vágólapra másolva!
Unokáival készült közös képekkel, zsidóviccel igyekeznek kimosni Balogh József fideszes politikust egy blogon. Balogh élettársa a hétvégén orrcsonttöréssel került kórházba, Balogh szerint baleset érte, a nő szerint viszont a férfi megütötte.
Vágólapra másolva!

Unokák körében készült családi fotókkal illusztrált bloggal igyekeznek tisztára mosni Balogh József fideszes politikus nevét feltehetően hozzátartozói (legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a blogon több családi fényképet is közöltek). A fülöpházi polgármester, országgyűlési képviselő élettársa a hétvégén orrcsonttöréssel került kórházba, és azt állította, Balogh megütötte. Balogh tagadja a verést, és balesettel magyarázza a nő sérüléseit. Az ügyben a Központi Nyomozó Ügyészség indított vizsgálatot.

Az igazi Balogh József blog írói szerint a Baloghgal foglalkozó hírek, amelyek arra utalnak, hogy a férfi esetleg megverte az élettársát, valójában egy őt "személyében és emberi méltóságában alantas módon támadó, a balliberális oldalhoz kötődő médiában indított lejárató kampány", amelyet elutasítanak. "Önök szerint így néz-e ki egy agresszívnak mondott családapa vagy ismét csak a balliberális média hazugságaival állunk szemben?" - olvasható az egyik kép alatt, amelyiken a képviselő két unokáját ölelgeti. Azt is írják, hogy volt felesége ellen - aki a televízióban arról beszélt, hogy Balogh 25 éven át verte -, feljelentést tettek rágalmazás miatt.

A blogra felkerült egy vicc is, amelyben Kohn és Grün arról beszélgetnek, hogy a Weisz lánya prostituált, de miután kiderül, hogy Weisznek nincs is lánya, megállapítják, hogy ezzel már Weisznek kell elszámolnia.