Könyv készül a Gellért fürdős szexbotrányról

Vágólapra másolva!
Mindent kipakol - állítja annak a biztosítócégnek a volt alkalmazottja, amely 2007-ben orgiát szervezett a budapesti Gellért fürdőben. A férfi azt ígéri, részletesen beszámol a fürdőben történtekről és arról is, hogy milyen más szexügyek mentek a cégnél, csak kiadót nem talált még.
Vágólapra másolva!

Könyvet ír a Gellért-fürdőben szervezett orgiáról a botrányban érintett cég, az ERGO Életbiztosító egyik volt munkatársa, Francisco Moraga - írja a Blikk. A fürdőben 2007 nyarán a cég száz legjobb értékesítőjét szexorgiával jutalmazták, amelyre összesen 800 forintot költöttek. Az ügyből nagy botrány kerekedett, még nyomozás is indult.

A férfi szerint - aki maga is a résztvevők között volt - a medencék mellett baldachinos ágyakat emeltek, és több tucat meztelen nő várta őket, hogy "a legelvetemültebb vágyainkat is kielégítsék" - idézte a Blikk. A köszöntőt mondó menedzser már az elején jelezte, hogy kétféle hölggyel találkoznak majd, beszélgetősekkel és olyanokkal, akikkel "nem muszáj beszélgetni". Utóbbiaknak a karján pecsétek mutatták, hány kollégának szereztek örömet.

Moraga szerint a bulit a biztosító szervezte és fizette, és jóformán megszokott volt a cégnél, hogy a tárgyalásokat szex koronázta meg. A könyv is inkább a biztosító ilyen jellegű ügyeiről szól majd. Moraga azt állítja például, hogy az éves jelentés elkészítése alatt is, "megbeszélés közben örömlányok bújtak az asztal alá".

A szerző a budapesti partinak egy egész fejezetet szentel a könyvében, amelynek címe: "Budapest: megvásárolt és hasznos szerencsétlenség" lesz, de egyelőre nem talál kiadót, mivel a kiadók személyiségi jogi perektől tartanak - olvasható a Blikkben.