200 millió jut nyártól a Miniszterelnökség PR-jára

Vágólapra másolva!
Közbeszerzési pályázatot írt ki a Miniszterelnökség rendezvényszervezésre és PR-ra. A 200 millió forint étékű pályázat a hétfői közbeszerzési értesítőben jelent meg.
Vágólapra másolva!

Nyílt közbeszerzést írt ki a Miniszterelnökség 2013-as és 2014-es rendezvényeinek megszervezésére. A hétfői közbeszerzési értesítőben szereplő kiírás szerint nettó 200 millió forint értékben kötnének keretszerződést a rendezvényszervezéshez kapcsolódó műszaki-technikai tervezésre és kivitelezésre, rendezvénybiztosításra, kellékek és dekoráció, illetve látványelemek és díszlet elkészítésére, valamint a kapcsolódó PR- és tájékoztatási feladatokra.

A kiírásban szerepel az is, hogy a jelzett összegtől akár plusz 50 százalékkal is le lehet térni, vagyis a végösszeg akár nettó 300 millió forint is lehet.

A Miniszterelnökség tavaly is szerződött hasonló feladatokra, akkor a Young and Partners Kft. végezte ezt a tevékenységet, összesen 315 millió forintért. Ez a szerződés júniusban jár le. A Kuna Tibor - aki 2003 és 2008 között a Fidesz-frakció kabinettitkára volt - által irányított Young and Partners más kormányzati szervnél is sikerrel pályázott. Idén januárban például stratégiai kommunikációs kiírást nyert - egyedüli pályázóként - a Vidékfejlesztési Minisztériumtól, közel 700 millió forint értékben.