A Fidesz helyi elnöke levélben küldte el a javaslatait a trafikpályázat nyerteseire a megyei közgyűlés elnökének Hajdúszoboszlón - írja a Szoboszlói Színes helyi hírportál.

A Szoboszlói Színeshez eljuttatott levelet állítólag Kocsis Róbert, a Fidesz helyi elnöke írta Bodó Sándornak, a Hajdú-Bihar Megyei közgyűlés elnökének. A levél szerzője név szerint elemzi a "Lista" tagjait. Van közte olyan, aki szerinte "ismerve a körülményeket oké", míg van, akit "nem ismerjük nem értjük", mást pedig nem javasolnak, mert "egy családnak kettőt adni úgy, hogy nincs velük kapcsolatunk, meggondolandó", ráadásul "konkurenciát támaszt annak, aki velünk van ősidők óta". A levél kitér a "milliárdosokra" is, közülük kettőről jegyzi meg, hogy ők tesznek feléjük gesztusokat.

A Szoboszlói Színes szerint a támogatottak között volt a helyi Fidesz alelnökének az élettársa, és olyanok, akik aktív szerepet játszottak a Fidesz kampányaiban. A levél szerzője által javasolt személyek mind nyertek a trafikpályázaton, a nyertesek listája elolvasható a Szoboszlói Színes oldalán.

Bodó Sándor pénteken közleményben utasította vissza az őt ért vádakat. Állítása szerint az említett levelet nem olvasta, és egyáltalán nem foglalkozott a trafiküggyel. A vádak alaptalanságát szerinte az bizonyítja, hogy lakóhelyén a trafik koncessziót a helyi politikai ellenfele vállalkozása nyerte el.