Kirúgták a gyerekverő tanárt

Vágólapra másolva!
A Weöres Sándor Általános Iskola tanárja elismerte, hogy megvert egy gyereket, így még rendőrségi vizsgálat előtt elküldték.
Vágólapra másolva!

Nem várja meg a rendőrségi eljárás végét, a mai napon felmentette munkavégzése alól a harmadikos diákot megütő és megrugdosó matematika-testnevelés szakos tanárnőt a Weöres Sándor iskolát felügyelő intézmény főigazgatója - írja a Szeged Café. A lap szerint tanár elismerte, valóban megtörtént az, ami a hétfői rendőrségi közleményben szerepelt.

Hétfőn került nyilvánosságra, hogy egy harmadik osztályos kisfiút megverhetett a testnevelő tanára pénteken reggel a szegedi Weöres Sándor Általános Iskolában . A gyerek szülei szerint felvétel is készült róla, amint a fiukat a tanár felpofozza, majd többször belerúg a földön fekvő gyermekbe. A gyerek már több mint egy éve panaszkodott arra, hogy az iskolában bántják, hétfőn reggel pedig már nem akart bemenni. A szülőknek azt mondta, hogy az iskola testnevelő tanára bántalmazta, amiről ráadásul felvételt is készítettek.

Gera Sándor, a Szegedi Kistérség Többcélú Társulás oktatási intézményeinek főigazgatója a Szeged Cafénak elmondta: a Weöres Sándor Általános Iskola igazgatója tájékoztatta őt a történtekről, és beszélgetett a tanárnővel is, aki elismerte azokat az állításokat, amelyek a rendőrségi közleményben is szerepeltek.