Visszament az élettársa az asszonyverő fideszeshez

Vágólapra másolva!
Visszaköltözött az élettársa Balogh József exfideszes képviselőhöz, aki korábban úgy megverte a nőt, hogy orrcsonttöréssel és koponyaalapi töréssel került kórházba - számolt be az RTL Klub híradója.
Vágólapra másolva!

Együtt látta bemenni fülöpházi házukba csütörtökön a Fideszből két hete kilépett Balogh Józsefet és élettársát, Terikét az RTL Klub híradója. A műsor riportere beszélt is a megvert asszonnyal, aki korábban feljelentést tett a képviselő ellen, most viszont azt mondta, hogy "újra együtt vannak", illetve, hogy "jól megvannak együtt".

A csatorna szerint ugyanakkor a nyomozás még tart, és a békülés ellenére a nő nem vonhatja vissza korábbi feljelentését.

A Fideszből időközben kilépett, a parlamentben immár a függetlenek között ülő Balogh József élettársát - ahogy arról korábban beszámoltunk - április 28-án vasárnap szállították kórházba, ahol azt állította, hogy Balogh úgy megverte őt, hogy eltört az orra.

Balogh - elsőként az Fn24-nek adott interjúban - tagadta, hogy megverte volna az asszonyt. Azt mondta, hogy mindannyian ittasak voltak, és nem emlékszik semmire, de nevelt fia elmondására hivatkozva azt állította, hogy a nőt vak komondorjuk döntötte fel, akkor törött el az orra.

Az eset után pár nappal az RTL Klubnak nyilatkozott Balogh volt felesége is, azt állítva, hogy a férfi huszonöt éven keresztül rendszeresen verte. Az állítást később az asszony és Balogh közös gyerekei tagadták.