Hiába védte magát kamerákkal a régóta keresett bűnöző

Vágólapra másolva!
A rendőrök rajtaütöttek egy évek óta bujkáló túrkevei csalón, aki pedig még kamerákkal is körbevette a házát, hogy ne tudják elkapni.
Vágólapra másolva!

Évek óta bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit az elfogásának meghiúsítására kiépített kamerarendszer ellenére a saját otthonában kaptak el Túrkevén - tudatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel. A hatóság szerint több körözést is kiadtak a férfi ellen, akit a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság "Tisza" Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató egységének közreműködésével a nyomozók az elmúlt napokban fogtak el túrkevei családi házában.

A 34 éves V. Lajos jellemzően csalásokból és más bűncselekményekből megszerzett pénzekből tartotta el magát és családját. Jelenleg három kapitányság folytat ellene büntetőeljárást, 2008-ban négy év letöltendő szabadságvesztésre ítélték, de a végrehajtás elől elmenekült. A Szolnoki Törvényszék 2011-ben nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

V. Lajos már évek óta bujkált a hatóságok elől. Rejtekhelyéről mindig idejében sikerült elmenekülnie, most azonban a házában kiépített kamerarendszer ellenére a megyei rendőrök sikeresen rajtaütöttek, és elfogták a régóta keresett bűnözőt - áll a rendőrségi tájékoztatóban.