Vágólapra másolva!
Néhány fiatal szivárványos zászlóval megzavarta a Budai Várban tartott állami párválasztót vasárnap este. A közönség lebuzizta a szivárványos zászlóval táncoló fiatalokat.
Vágólapra másolva!

Fél nyolc körül a Nemzeti Táncszínházba beszaladt nagyjából két tucat fiatal szivárványszínű zászlókkal, néhány fiú rózsaszín sálat viselt a nyakában. Majd miközben a táncparketten a táncosok elkezdték az előadásukat, a fiatalok sorban felállva elkezdtek előttük táncolni: lányok a lányokkal, fiúk a fiúkkal.

Tudósítónk szerint a közönségből néhányan buzizni kezdtek, takarodjatok homokosok - mondták, és pfujoltak. A táncot nem szakították félbe, de a közönség semmit nem láthatott a műsorból. A szervezők közül néhányan megpróbálták kituszkolni a nem beépített táncosokat a színpadról, de ez nem sikerült.

Zavarják a táncot. Vagy nem. Fotó: Hajdú D. András [origo]

A tánc után az egyik műsorvezető a mikrofonba megjegyezte: "Nahát, legalább olyanokat is sikerült idevonzani, akikről nem gondoltuk volna, hogy van tánckultúrájuk." Ezután mikrofont ragadott az egyik táncos, és megkérdezte a közönséget: Akarjátok-e azokat nézni, akik itt voltak? Hangos nem volt a válasz. Akarjátok-e hogy leüljenek? Erre hangos igen.

Erre a táncos ráüvöltött a fiatalokra: "leülni". Ekkor valaki megkérdezte, hogy ez nem egy táncos párválasztó? Mire a mikrofonos táncos azt mondta: nem, ez egy előadás. A műsor ezután folytatódott, a fiatalok közül többen kimentek, többen viszont maradtak, és bekapcsolódtak a további programba.

* * *

Elindult a Facebook-oldalunk, ahol friss híreket és a hírekből kimaradó érdekességeket olvashat. Kövessen minket!