Félbevágta áldozatát a gyilkos a XIII. kerületben

gyilkosság, emberölés, rendõrök helyszínelnek a XIII. kerületi Jász utcában, ahol gyilkosság történt 2013. június 8-án hajnalban.
Vágólapra másolva!
Elfogták a XIII. kerületi emberölés gyanúsítottját - értesült az MTI rendőrségi forrásból szombat kora délelőtt. A HavariaPress híradása szerint a tettes félbevágta áldozatát, ezt az információt a BRFK szóvivője az Origónak megerősítette, hozzátéve, hogy az előzetes értesülésekkel ellentétben rendőrség a holttest mindkét felét megtalálta.
Vágólapra másolva!

Elfogták a XIII. kerületi emberölés gyanúsítottját - erősítette meg az MTI információját a rendőrség a honlapján szombat délelőtt. A férfit az angyalföldi körzeti megbízott fogta el.

Helyszínelnek a XIII. kerületi Jász utcában, ahol gyilkosság történt Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség honlapján közzétettek szerint a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján M. Zoltán 32 éves budapesti lakos egy XIII. kerületi Jász utcai társasház melléképületében megölt egy ismeretlen személyazonosságú férfit. A bűncselekményt követően értesítette édesapját, majd elmenekült a helyszínről.

A BRFK szóvivője az Origónak megerősítette, hogy az elkövető valóban kettévágta áldozatát, azonban hozzátette, hogy az előzetes híresztelésekkel ellentétben a rendőrség a holttest mindkét részét megtalálta a helyszínelés során.

A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja 8 óra körül a Kerekes utcában teljesített szolgálatot gyalog, eközben igazoltatta és elfogta az emberölés gyanúsítottját.

A férfit őrizetbe vették és megkezdődött a kihallgatása.