Kétszer is felsült egy üllői bankrabló

Vágólapra másolva!
Az alkalmazottak tartóztattak fel egy bankrablót Üllőn, egyikük dulakodni kezdett vele, mire a férfi pénz nélkül távozott. Az ismeretlen rabló már hétfőn is felsült egy gyáli bankrablásnál, akkor is pénz nélkül menekült el.
Vágólapra másolva!

Fegyverrel próbált meg kirabolni egy férfi a Pest megyei Üllőn egy pénzintézetet csütörtökön. A rabló és az alkalmazottak dulakodása közben több, valószínűleg riasztófegyverből leadott lövés is eldördült. A rabló Vecsés felé távozott zsákmány nélkül.

Az ismeretlen férfi csütörtökön negyed kilenc körül fegyverrel kezében egy üllői pénzintézetben készpénzt követelt. Az alkalmazottak nem tettek eleget a követelésnek, sőt egyikük dulakodni kezdett az elkövetővel. Eközben több lövés is eldördült a feltehetően riasztófegyverből. Senki sem sérült meg. A sikertelen rablási kísérlet után a férfi Vecsés irányába menekült el.

Feltehetően ugyanez a férfi követett el rablást hétfőn 8 óra 20 perc körül: egy gyáli pénzintézetben fegyverrel megfenyegette az alkalmazottakat, és készpénzt követelt. A férfi onnan is zsákmány nélkül menekült el.

A 25-30 év körüli elkövető nagyjából 190 centiméter magas, vékony testalkatú, kissé beesett arcú, rövid, barna hajú. A bűncselekmények elkövetésekor baseballsapkát, fehér szövetzakót, világos inget és farmernadrágot viselt, dioptriás szemüveget hord.