Iphone-t rendelt, agyagedényt kapott

Vágólapra másolva!
Iphone mobiltelefont vásárolt egy 23 éves férfi az interneten, de a telefon helyett egy agyagedényt talált a postán megérkező csomagjában - közölte a rendőrség. A soproni kapitányság csalás miatt nyomoz.
Vágólapra másolva!

M. Norbert fertőszéplaki lakos az interneten található egyik ingyenes hirdetőportálon vásárolt egy Iphone típusú mobiltelefont. A vételárát, kilencvenezer forintot a hirdetővel történt megegyezésnek megfelelően utánvétellel egyenlítette ki, miután az árú postai úton megérkezett.

A férfi a küldeményt gyanúsan könnyűnek találta, ezért még a postán felnyitotta és megtekintette annak tartalmát. Meglepetésére a csomagban a várva várt mobiltelefon helyett, egy nagyjából 7 cm magas, díszes agyagedényt talált - írta a police.hu.

A férfi feljelentése alapján a Soproni Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrség emiatt is felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy az interneten történt vásárlások alkalmával mindig körültekintően járjanak el, és lehetőség szerint személyesen átvétel során fizessenek.