Hozzámegy az élettársa a komondoros Baloghhoz

2013.06.27. 08:42

Az asszony szerint rendeződtek a dolgaik, ezért feleségül megy Balogh József országgyűlési képviselőhöz, aki korábban akkorát lekevert neki, hogy betört az orra.

Elveszi megvert élettársát Balogh József országgyűlési képviselő - írja a csütörtöki Blikk. "Rendeződtek a dolgaink, úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk. Az esküvőt azonban még nem tűztük ki" - mondta a lapnak S. Terézia, a politikus élettársa, aki nem akart beszélni a korábbi bántalmazásokról. "Jól vagyunk, és ennél többet nem kívánunk nyilatkozni" - mondta a nő. A Blikk megpróbálta elérni a képviselőt is, de nem tudtak vele beszélni.

A Fideszből időközben kilépett, a parlamentben immár a függetlenek között ülő Balogh József élettársát - ahogy arról korábban beszámoltunk - április 28-án vasárnap szállították kórházba, ahol azt állította, hogy Balogh úgy megverte őt, hogy eltört az orra.

Balogh - elsőként az Fn24-nek adott interjúban - tagadta, hogy megverte volna az asszonyt. Azt mondta, hogy mindannyian ittasak voltak, és nem emlékszik semmire, de nevelt fia elmondására hivatkozva azt állította, hogy a nőt vak komondorjuk lökte fel, akkor törött el az orra.

Az eset után pár nappal az RTL Klubnak nyilatkozott Balogh volt felesége is, azt állítva, hogy a férfi huszonöt éven keresztül rendszeresen verte. Az állítást később az asszony és Balogh közös gyerekei tagadták.