Árokba hajtott egy kisbusz Pest megyében

Vágólapra másolva!
Több baleset is történ vasárnapra virradóra az utakon. Egy kisbusz, és egy autós is árokba hajtott, egy ember meghalt.
Vágólapra másolva!

Ismeretlen okból árokba hajtott egy kisbusz vasárnap hajnalban a 405-ös út 4-es kilométerénél Pest megyében, ketten megsérültek - közölte reggel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A járműben hatan utaztak, a sérülteket a mentők kórházba szállították. A rendőrök félpályás útzár mellett kezdték meg a helyszínelést. A baleset körülményeit a Dabasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Két másik személyi sérüléssel járó közlekedési baleset is történt: szombat éjjel Dunakeszin egy férfi mindeddig ismeretlen okból autójával elgázolt két embert, akik egy harmadik társukkal az úttesten gyalogoltak. A sérülteket kórházba kellett szállítani. Az ügyet a Dunakeszi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Komárom-Esztergom megyében eddig tisztázatlan okból árokba hajtott egy autós Tardos és Vértestolna között vasárnap hajnalban. A fának csapódó jármű vezetője a helyszínen meghalt. A Tatabányai Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint az autót egy nő vezette. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit, illetve várja esetleges szemtanúk jelentkezését a 107-es vagy a 112-es ingyenesen tárcsázható segélyhívó valamelyikén.