Őrizetben a nevelt gyerekeit megszúró apa

Vágólapra másolva!
A férfi élettársa és gyereke súlyos sérüléseket szenvedett, a nő idősebbik fia, és a férfi könnyebben sérültek meg.
Vágólapra másolva!

A rendőrség őrizetbe vette és több emberen elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a családfő ellen a csütörtökön a budapesti VIII. kerületben történt késelésig fajuló családi vita ügyében - közölte a rendőrség a honlapján pénteken.

Eszerint csütörtök délelőtt a VIII. kerületi Dobozi utcai lakóépületben egy családi veszekedésben a nevelőapa többször megsebesítette egy konyhakéssel élettársát és annak két gyermekét. A készenléti rendőrök az elkövetőt, J. József Gusztáv 34 éves budapesti lakost a helyszínen elfogták és előállították a VIII. kerületi rendőrkapitányságra.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese csütörtökön az MTI-nek azt mondta: a Dobozi utcai bérházban élettársak vesztek össze, a gyermekek pedig anyjuk védelmére keltek. A vita hevében a férfi és a két gyermek is kést ragadott, és valamennyien megsérültek.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt mondta, hogy egy középkorú nő és egy fiú súlyos, egy fiatal és egy középkorú férfi könnyű sérüléseket szenvedett.