A szépségversenyek szervezője kényszerítette szexmunkára

Vágólapra másolva!
Alkalmanként 20-30 ezer forintot kapott, a jutalékot pedig leadta R. Lajosnak – állítja vallomásában a fiatal lány.
Vágólapra másolva!

A 16 éves É. B. kétszer is vallomást tett a rendőrségen arról, hogy R. Lajos keze alatt hogyan vált szexmunkássá két évvel ezelőtt – írja a Blikk. A lap emlékeztet arra, hogy a Miss Hungary szépségversenyek atyja, R. Lajos fotómodellek és hoszteszek közvetítésével is foglalkozott. A gyanúsítás szerint megrendelőinek 2010 nyarától nőket – köztük több kiskorút – közvetített szexuális szolgáltatásra.

A lány 14 éves volt, amikor prostituált lett, miután jelentkezett R. ügynökségénél. A Blikknek elmondta, három kuncsaftja volt, egy francia férfi és két magyar. A francia férfinak maga R. Lajos mutatta be. A férfi észrevette, hogy túl fiatal vagyok, és személyit kért – emlékezett vissza a lány, aki valahogy kimagyarázta magát. Az aktus után megkapta a pénzt, amelyből leadta a jutalékát. Általában 20-30 ezer forintot kapott.

R. Lajos a fiatal lány vallomásáról a Blikknek azt mondta: soha senkit nem kényszerített szexmunkára, és ezt bizonyítékokkal is alá fogja támasztani. „A lány bármit is tett, azt önszántából tette” – mondta a lapnak R. Lajos.