Vágólapra másolva!
Ártatlanul döngölik a földbe - állítja a kerítés gyanúja miatt házi őrizetben levő korábbi szépségverseny-szervező, R. Lajos. Egy tinilány korábban arról beszélt, hogy a férfi 14 éves korában szexmunkára kényszerítette őt.
Vágólapra másolva!

A Miss Hungary szépségversenyek kerítéssel gyanúsított korábbi tulajdonosa, R. Lajos a szerdai Blikknek azt mondta, tönkre akarják tenni, akik azt állítják, hogy szexmunkára kényszerített volna kiskorúakat.

Korábban a lap a 16 éves É. B. vallomására hivatkozva azt írta, hogy a lány R. Lajos keze alatt vált szexmunkássá két évvel ezelőtt. R. Lajos fotómodellek és hoszteszek közvetítésével is foglalkozott. A gyanúsítás szerint megrendelőinek 2010 nyarától nőket - köztük több kiskorút - közvetített szexuális szolgáltatásra.

A lány - állítása szerint - 14 éves volt, amikor prostituált lett, miután jelentkezett R. ügynökségénél. A Blikknek elmondta, három kuncsaftja volt, egy francia férfi és két magyar. A francia férfinak maga R. Lajos mutatta be. A férfi észrevette, hogy túl fiatal vagyok, és személyit kért - emlékezett vissza a lány, aki valahogy kimagyarázta magát. Az aktus után megkapta a pénzt, amelyből leadta a jutalékát. Általában 20-30 ezer forintot kapott.

"Annyira megaláztak, hogy ennél jobban már nem lehet földbe döngölni valakit ártatlanul" - mondta a férfi a Blikknek, aki szerint a lány hazudik, hiszen 15 éves pályafutása alatt több ezer lány és több száz tini fordult meg a versenyein és a modellügynökségében, és senkinek nem volt még problémája.

"Sohasem toboroztam senkit privát hoszteszmunka-ajánlattal. A lányok kérésére kerestem ilyen megrendelőket, ez azonban nem azonos a szexuális szolgáltatással. B. is maga kérte, hogy mutassam be egy gazdag barátomnak, aki támogatná anyagilag" - mondta R., aki szerint a megrendelőinél a privát hoszteszmunka csak vacsorakísérőt, útitársat, hölgytársaságot jelentett. Hogy később hogy végződik a kapcsolat, ahhoz neki semmi köze sem volt.