Tömegverekedés a börtönbe vonulási bulin

Vágólapra másolva!
Három család verekedett össze egy börtönbe vonulási bulin Szabadszálláson. Azon vesztek össze, mennyire lehet hangos egy buli.
Vágólapra másolva!

Három család összesen mintegy 20 tagja esett egymásnak egy "börtönbe vonulási bulin" Szabadszálláson. Közülük három férfi ellen eljárás indult - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

A hétfőn késő este érkezett lakossági bejelentés nyomán a kunadacsi körzeti megbízott ért először a szabadszállási Vak Bottyán utcába, ahol eredetileg H. Attila "börtönbe vonulási buliján" gyűltek össze családtagjai a férfi búcsúztatására - tájékoztatott Gál Kristóf főhadnagy.

Jelezte: a környéken lakók szóvá tették a társaság hangoskodását. Három család tagjai szidalmazták egymást, és a szóváltás végül verekedésbe torkollott.

A szolgálatban lévő rendőr a rendbontók számát felmérve erősítést kért, így összesen 18 egyenruhás érkezett a helyszínre. Az 50 éves H. Attilát, a 18 éves H. Márkot, valamint a 23 éves H. Norbertet előállították a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságra. Utóbbi két férfit - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, majd kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

H. Attilát kihallgatását követően - mivel jogerős börtönbüntetését meg kellett kezdenie - elővezették a Kecskeméti Büntetés Végrehajtási Intézetbe, ahol megkezdte büntetése letöltését. A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya az ügyben nyomozást indított garázdaság gyanúja miatt a három szabadszállási férfi ellen.