Lakóházakra zuhant egy kisgép Amerikában

Vágólapra másolva!
Lakóházakra zuhant az egyesült államokbeli Connecticut egyik repülőtere közelében egy kisrepülőgép, három ember eltűnt, közöttük két gyermek, akik egy olyan házban tartózkodtak, amely a baleset következtében kigyulladt.
Vágólapra másolva!

Lezuhant egy két légcsavaros kisgép az Egyesült Államok keleti partjánál. A becsapódásakor részlegesen összedőlt két kis lakóház Tweed New Haven repülőtér közelében. A tűzoltók érkezésekor mindkét ház lángokban állt.

Három ember eltűnt. Az eltűntek egyike a géppel utazó személy. Rajta kívül az egyik házban tartózkodó két gyerekről van szó, akik 1, illetve 13 évesek – közölte Joseph Maturo, East Haven polgármestere. "Eddig senki sem találtunk, és nagyon rossz kimenetelre számítunk" – mondta Douglas Jackson East Haven-i tűzoltóparancsnok.

A Turbo Commander 690B típusú gép a New Jersey szövetségi állambeli Teterborói repülőtérről tartott Connecticutba – közölte az FAA szövetségi légiközlekedési hivatal. A Tweed New Haven repülőtér igazgatója, Lori Hoffman-Soares elmondta, hogy a pilóta kapcsolatban állt a légiirányítókkal, és nem küldött semmilyen vészjelzést.