Hatalmas dugó Budapesten

Vágólapra másolva!
Az egész belváros bedugult, toródás van a Nagykörúton, a Rákóczi úton, a Hungária körúton, valamint Budán a Széll Kámán térnél. Az M0-ás is beállt, és az M7-esen is baleset történt.
Vágólapra másolva!

Lényegében az egész Nagykörút bedugult. A BKK közleménye szerint torlódásra kell számítani a Petőfi hídon Pest felé, a Nagykörúton az Üllői út felé mindkét irányból, a Szent István körút - Margit híd - a Margit körút útvonalon a Széll Kálmán térig, majd folytatásában a Krisztina körúton a Déli pályaudvarig.

Tart még a helyszínelés a Rákóczi úton a Vas utca közelében az Urániánál. Torlódásra kell számítani a Rákóczi út – Kossuth Lajos utca és a Hegyalja út – Erzsébet híd útvonalon.
Lassú a haladás a Bajcsy-Zsilinszky út – Károly körút útvonalon, az Andrássy úton az Oktogontól befelé, illetve a Lánchíd – Széchenyi István tér - József Attila utca útvonalon mindkét irányban és a Vámház körút – Szabadság híd útvonalon.

Erős a forgalom a Hungária körúton az Egressy úttól a Kerepesi útig, a Könyves Kálmán körúton a Kőbányai úttól a Rákóczi híd felé, a Rákóczi híd budai lehajtóján, az Árpád fejedelem útján a Margit híd előtt befelé, a Pesti alsó rakparton a Lánchíd előtt észak felé és a Budai alsó rakparton a Margit híd közelében.

Az M0-ás is beállt

Az Útinform információ szerint az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös autópálya felé vezető oldalon az autópálya csomópontja közelében a 28-as kilométerénél egy műszaki hibás kamion vesztegel a külső sávban. Több kilométeres torlódás alakult ki.

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán az M0-s autóút déli szektorának csomópontja közelében a 16-os kilométernél árokba hajtott egy kisteherautó. A helyszínelés a leállósávban zajlik, két sávban lehet közlekedni, viszont a nézelődés miatt több kilométeres a torlódás.

Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán a martonvásári csomópont és Váli-völgyi pihenőhely között a 31-es kilométernél összeütközött négy személygépkocsi. Lezárták a külső sávot. A hosszú hétvége miatt rendkívül erős a forgalom, a korlátozás hatására nagy torlódásra kell számítani. Aki teheti, halassza későbbre utazását a Balaton felé - írja az Útinform.