Román utasok sérültek meg az M5-ösön

Mentősök látják el a sérülteket egy árokba borult, összeroncsolódott mikrobusz mellett az M5-ös autópálya 105-ös és 106-os kilométerszelvénye között, Kunszállás közelében 2013. augusztus 20-án. A kisbuszban ülő tizennégy ember közül kilencen megsérültek
Vágólapra másolva!
Árokba borult egy kisbusz Kunszállás közelében, több utast mentőhelikopterrel vittek kórházba. Heten súlyosan megsérültek.
Vágólapra másolva!

Kilenc külföldi állampolgár megsérült egy mikrobuszban, amikor a jármű árokba borult kedd reggel az M5-ös autópályán, Kunszállás közelében - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Árvai Edina tájékoztatása szerint a baleset az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 105-ös és 106-os kilométerszelvény között történt eddig tisztázatlan okból, a kisbuszban ülő tizennégy ember közül kilencen megsérültek. A legsúlyosabb állapotban lévő utasokat két mentőhelikopter vitte kórházba – tette hozzá a szóvivő.

Jelezte: a korábbi teljes útzárat időközben feloldotta a rendőrség, az úttestről letért és árokba borult jármű műszaki mentése, valamint a helyszínelés jelenleg félpályás forgalomkorlátozás mellett zajlik.

Az MTI információi szerint a balesetben román állampolgárok sérültek meg, heten súlyosan, ketten pedig könnyebben, ám megfigyelésre a többi utast is kórházba vitték a mentőszolgálat munkatársai.

A kisbuszban ülő tizennégy ember közül kilencen sérültek meg Forrás: MTI/Donka Ferenc