Megint beállt az M7-es

2013.08.21. 19:51

Szerdán ismét jelentős torlódás alakult ki az M7-es autópályán Budapest felé. Korábban halálos baleset történt a sztrádán.

Jelentős torlódás alakult ki az M7-es autópályán a főváros felé egy, a 26-os kilométernél korábban történt halálos baleset miatt, a rendőrök a forgalmat a 7-es főútra terelik - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szerda este a rendőrség honlapján.

A nagyobb fennakadás elkerülése érdekében a rendőrök arra kérik az autósokat, hogy a főváros felé az autópályát már a Váli-völgynél hagyják el, majd Baracskánál a 8111-es számú útra térjenek rá, és Bicskét elérve az 1-es számú úton haladjanak Budapest felé.

Martonvásárnál korábban két személyautó ütközött össze. A legfrissebb információk szerint egy Opel és egy Audi típusú személygépkocsi ütközött össze, majd mindkét jármű lehajtott a pályáról, az Audi felborult. A személygépkocsi 24 éves vezetője a helyszínen azonnal életét vesztette, a mellette ülő nőt a mentők kórházba szállították. Az Opelben utazók nem sérültek meg.

A rendőrök Budapest felé teljes pályazárat vezettek be a helyszínelés idejére.