Újabb három baleset az M5-ösön

Vágólapra másolva!
Először négy, majd három autó ütközött egymásnak az M5-ös Budapest felé vezető oldalán. Komolyabb sérültek nincsenek, egy kisfiút megfigyelésre a kórházba szállítottak. Szombat kora délután még egy harmadik baleset is történt.
Vágólapra másolva!

Egymás után két baleset történt az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán Ócsa és Gyál között szombat reggel, először négy, majd három autó ütközött össze, torlódásra kell számítani - közölte a Pest Megyei Rendőr- főkapitányság szóvivője.

A péntek hajnali, 3 halálos áldozatot követelő tömegkarambol helyszínének közelében, a 24-es, illetve a 31-es kilométernél ütköztek össze a járművek. Az első balesetben érintett négy autóból három külföldi, egy pedig magyar, az utasok közül egy kisfiút megfigyelésre kórházba szállítottak. További sérültekről a rendőrség nem tud - tette hozzá a szóvivő.

A két baleset miatt az érintett pályaszakaszon egy sávon halad a forgalom, torlódnak a járművek, aki teheti, Újhartyánnál térjen le az 5-ös főútra.

Szombat kora délután egy újabb, harmadik baleset is történt az M5-ösön Budapest felé a 35-ös kilométernél. Négy autó ment egymásnak.