Autót vesz Orbán Ráhelnek a felcsúti polgármester

Vágólapra másolva!
Autóval lepi meg esküvője alkalmából Orbán Ráhelt Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester - írja a Népszabadság. A lap arról is ír, hogy Mészáros saját magának adott egymilliárdos megbízást a felcsúti stadion építésére.
Vágólapra másolva!

Egymilliárd forintos megbízást adott magának Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester a felcsúti stadion építésére - írja a Népszabadság.

A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány - az alapítványkuratóriumának elnöki posztját is Mészáros Lőrinc tölti be - ekkora összegű megbízást adott a Mészáros és Mészáros Kft.-nek, amelynek tulajdonosa ugyancsak a felcsúti polgármester.

A megbízás a kft. tavalyi beszámolójából derült ki, ahol a Felcsút Centerpályára vonatkozó egymilliárdos megbízáson kívül szerepel még a zánkai üdülőtelep ugyancsak egymilliárdba kerülő felújítása, a tápiósági csatornaépítés 1,9 milliárdos értékben, illetve az esztergomi és dunavértesi hulladéklerakók egyenként 0,8 milliárdért vállalt rekultivációja - olvasható a Népszabadságban.

A lap arról is ír, hogy Mészáros Lőrinc autóval lepi meg Orbán Ráhelt a szombati esküvője alkalmából. A vőlegény, Tiborcz István pedig a napokban vásárolt az esküvő helyszínén, Csabdiban 24 hektár földet több mint 40 millió forintért.

Később Mészáros Lőrinc közleményt adott ki, amelyben cáfolta, hogy autót adna ajándékba Orbán Ráhelnek, mint ahogy azt is, hogy egymilliárdos megbízást adott volna saját magának.