Ne merjen hozzájuk nyúlni! - figyelmeztette Gyurcsány Orbánt

Vágólapra másolva!
Váratlan jelenetnek lehettek szemtanúi a képviselők hétfő délután a parlamentben. Gyurcsány Ferenc lépett oda a napirend előtti felszólalásra készülő Orbán Viktorhoz. Gyurcsány a Facebookon később annyit árult el a beszélgetésből, hogy egy videót ajánlott neki, ami miatt szerinte szégyellnie kell magát a miniszterelnöknek.
Vágólapra másolva!

Gyurcsány Ferenc hétfőn a parlamentben váratlanul odament Orbán Viktorhoz, aki éppen a napirend előtti felszólalására készült. A Demokratikus Koalíció elnöke később a Facebook-oldalán írta le, hogy miről beszélt a miniszterelnökkel.

Gyurcsány Ferenc ment oda Orbán Viktorhoz Forrás: Demokratikus Koalíció

"Nézze meg Elnök úr, hogyan tette tönkre Ön, rokonai és barátai tisztességes emberek életét. Nézze meg ezt a filmet és szégyellje magát. És ne merjen a nyilatkozatot névvel-arccal vállaló megnyomorított emberekhez hozzányúlni!" - írta Gyurcsány.

Úgy egy órával később a Facebook-oldalára ki is tette a háromperces videót, amelyet úgy harangoz be, hogy "amit itt látnak, az maga a megrendítő gyalázat". A bevezető szerint akkor készült a felvétel, amikor a DK-val Felcsúton jártak forgatni. "Nem tudom elhinni, hogy ilyen korrupt módon működhet a kormány" - kesereg egy megszólaló Gyurcsány videóján. Az állítólag Felcsút környéki emberek Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterre és Tiborcz Istvánra, Orbán Viktor újdonsült vejére panaszkodnak. Egy néni a végén könnyek között mondja, hogy ő a baptista gyülekezetbe jár, mert "ott legalább szeretnek, nem tolnak ki úgy velem, mint a miniszterelnök úr".