Nagyon tanultnak kell lenni az eladói álláshoz

2013.11.01. 14:44

Álláshirdetésben keres eladót a Louis Vuitton az Andrássy úti üzletébe. Nem árt, ha a jelentkező tud oroszul vagy kínaiul, és jól megy neki a kapcsolatok kialakítása és megtartása.

Az egyik nagy állásközvetítő cég weboldalán akadtunk a hirdetésbe, mely szerint részmunkaidős eladót keres az Andrássy úti üzletébe a luxustermékeiről ismert Louis Vuitton.

Azt nem tették közzé, hogy milyen bért fizetnének, vagy hogy jutalékot kapnak-e az eladott áruk után a dolgozók, az elvárások között viszont szerepel, hogy az angolnyelv-tudás mellett óriási előny, ha valaki beszél kínaiul vagy oroszul. Azt is megkövetelik a jelentkezőtől, hogy jól tudjon kapcsolatokat kialakítani és megtartani, nyilván visszajáró vevőkre számít a bolt.

Nem tudjuk, hogy a luxuscég mióta keres munkaerőt, a Google mindenesetre tárol egy júniusi dátumú, ugyanilyen témájú hirdetést is

Egy amerikai közösségi munkaerőpiaci honlap szerint egyébként Amerikában ebben az állásban 15.3 dolláros az órabér, ami több mint kétszerese az ország minimumbérének.