Eltűnt egy debreceni tanár

Vágólapra másolva!
Hétfőn reggel elindult dolgozni az iskolába, de nem érkezett meg. A rendőrség, a családtagok és önkéntesek is keresik.
Vágólapra másolva!

A Debreceni Rendőrkapitányság is keresi azt a 42 éves debreceni tanárt, aki hétfőn reggel tűnt el. Szilágyi Szabolcs eltűnését a felesége jelentette be. A tanár november 18-án 6 óra 45 perc körül indult el Csapó utcai otthonukból, és az azóta eltelt időben nem adott életjelet magáról.

A Dehir.hu szerint Szilágyi Szabolcs a munkahelyére indult hétfőn, órája lett volna 8-tól a Tóth Árpád Gimnáziumban, de nem érkezett meg. Szilágyi 2007-től öt éven át igazgatta a gimnáziumot, a rá következő ciklusban azonban már nem vállalta a pozíciót, akkor azt mondta, egészségügyi okokból határozott így.

A rendőrségi jellemzés szerint az eltűnt férfi 186 cm magas, vékony testalkatú. Haja rövid és világosbarna színű, szeme színe zöldesszürke, arca jobb oldalán egy anyajegy látható. Eltűnésekor egy rövid, sportos, sötétkék színű, kapucni nélküli kabátot viselt. Egy Facebookon megjelent felhívásban a keresését is megszervezték a debreceni Nagyerdő közelében. A Dehir.hu szerint harmincan jelentek meg a helyszínen, főként fiatalok, akik több csoportban, csatárláncban fésülik át az erdőt.