Előadás közben halt meg egy néző a Madách Színházban

Vágólapra másolva!
A színészek arra lettek figyelmesek, hogy miközben mindenki tapsol, a férfi mozdulatlanul ül.
Vágólapra másolva!

Rosszul lett és meghalt egy férfi az 1x3 néha 4 szerdai előadásán a Madách Színházban - írja a Blikk. Székhelyi József színész azt mesélte a lapnak, hogy már az előadás vége fele jártak, a taps közben azt vették észre, hogy miközben a nézőtéren mindenki tapsol, az első sor közepén mozdulatlanul ül egy férfi.

A többi néző azt hitte, csak elaludt, ezért megpróbálták felkelteni, de a férfi nem reagált. Egy ügyeletes orvos egy perc múlva a férfi mellett volt, az ügyelő pedig riasztotta a mentőket. A mentők megpróbálták újraéleszteni a férfit, de a szívműködését nem sikerült újraindítani - mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A színházban azonnal megszakították a tapsrendet, a színészek visszavonultak az öltözőbe. "Nem is tudtunk szólni egymáshoz, annyire megrázott mindenkit a dolog" - mondta Székhelyi József a Blikknek. A lap szerint csaknem 25 évvel ezelőtt már történt egy ilyen tragédia a Madách Színházban, akkor is egy idős férfi lett rosszul a nézőtéren, és hiába hívtak hozzá mentőt, nem tudták megmenteni.