A hangosbemondóban kérdezték, van-e itt orvos

Öngyilkos lett egy biztonsági őr Maglódon, Auchan
Vágólapra másolva!
Fejbelőtte magát és meghalt egy pénzszállító cég munkatársa hétfőn délelőtt a maglódi Auchan vécéjében. A hipermarket üzleteiben dolgozók szerint az egésznek semmi előjele nem volt, sőt, még a lövést sem hallották. Azt is mondák, hogy a mentőhelikopterrel érkező orvosok sokáig küzdöttek a fiatal férfi életéért.
Vágólapra másolva!

Legalább egy órán át küzdöttek az orvosok annak a 20-21 év körüli pénzszállítónak az életéért, aki délelőtt lőtte magát fejbe a maglódi Auchan vécéjében, jelentette a helyszínről a helyi boltosok elmondásai alapján munkatársunk.

A dolgozók azt mondták, nem hallottak lövést, és nem volt előzménye sem az öngyilkosságnak, csak arra figyeltek fel, hogy a hangosbemondó azt kérdezi, hogy van-e az áruházban orvos. Akkor azt hitték, valaki egyszerűen rosszul lett, még a mellékhelyiséghez közeli boltok eladói számára is csak később derült ki, hogy mi történt.

Rendőrök helyszínelnek a WC bejáratánál Forrás: Mudra László - Origo

Délelőtt tíz óra körül székekkel és padokkal zárták le a mosdó előtti folyosószakaszt. Nem sokkal ezután szállt le a mentőhelikopter, és a dolgozók szerint körülbelül öt mentős rohant a vécébe. A férfi még feltehetően élt, mert az orvosok körülbelül egy órán át bent voltak a vécében, majd a férfit infúziós állvánnyal együtt, de fehér lepedővel takarva hozták ki, mondták az eladók.

A rendőrök a helyszínen egyelőre nem árulnak el részleteket az ügyről. A helyszínelők délután ötkor még dolgoztak a lezárt mosdóban, a pénzszállító kocsi pedig a parkolóban állt. Az öngyilkos férfi annak a biztonsági cégnek a munkatársa volt, aki a boltosok elmondása szerint az egész Auchan készpénzszállítását végzi. A szupermarket dolgozói nem ismerték őt.

Pénzszállító autó az öngyilkosság helyszínén Forrás: Mudra László - Origo

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn kora délután a távirati irodának annyit mondott, hogy egy maglódi ügyben közigazgatási eljárást indított a rendőrség. Valics Dezső, a mentők sajtóügyeletese szintén kora délután az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy munkatársai egy mentőautóval és egy helikopterrel a helyszínen tartózkodnak. Bővebb információt későbbre ígért az ügyeletes.