Fogva tartottak egy 17 éves lányt Kiskunlacházán

Vágólapra másolva!
Előzetesbe került öt ember, akiket azzal gyanúsítanak, hogy egy 17 éves lányt fogva tartottak egy sötét szobában, rendszeresen elkábították, és prostitúcióra is kényszerítették.
Vágólapra másolva!

Embertelen körülmények között tartottak fogva és prostitúcióra kényszerítettek egy 17 éves lányt Kiskunlacházán - közölte a rendőrség.

Az ügyben négy férfi és egy nő ellen folyik eljárás kitartottság, emberkereskedelem, személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés, valamint kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsítottak már előzetesben vannak.

A csoport egyik tagja, egy 24 éves pálfai férfi 2011-től együtt élt a lánnyal, akit rendszeresen prostitúcióra kényszerített, és az így szerzett pénzt elvette tőle. 2013 szeptemberében a lányt készpénzért és egy autóért eladta egy 19 éves, szintén pálfai illetőségű férfinak, majd a lányt egy 31 éves kiskunlacházi nő lakásában egy elsötétített szobába zárták.

A gyanúsítottak és még két kiskunlacházi férfi rendszeresen kábító hatású anyagot juttattak a fiatal nő szervezetébe, többször bántalmazták, éheztették, nem biztosítottak számára a higiénés körülményeket sem. Egy alkalommal prostitúcióra is kényszerítették - közölte a szóvivő.

A valószínűleg fegyverrel is rendelkező négy gyanúsítottat a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai Kiskunlacházán fogták el, míg ötödik társukat a paksi rendőrök kapták el.

Kövessen minket a Facebookon is!