Vágólapra másolva!
Mindkét rendőr állítja, hogy nem bántották Bara Józsefet, aki szerintük nagyokat sóhajtozott, és ropogtak a bordái. 
Vágólapra másolva!

A Kecskeméti Törvényszéken zajlik a tavaly áprilisban az izsáki rendőrőrsön halálra vert férfi ügye, amelyben két rendőrt vádolnak. Az esetről részletesen beszámoltunk, erről szóló cikkünket itt olvashatja. Egyikük, B. Viktor nem tett vallomást, azonban felolvasták a rendőrségi vallomását, amiben azt mondta, hogy ő nem bántotta Bara Józsefet, hanem épp ellenkezőleg mindent megtett, hogy életben maradjon, és ma sem tenne másképp - írta a Borsonline.hu.

A másik rendőr, B. Csongor viszont részletes vallomást tett. Ő is állítja, hogy nem bántotta a férfit. "A rendőrőrsön történt intézkedés köz7ben észrevettem, hogy a jobb kezemen három ujjam ledörzsöltem. Talán a szőnyeg dörzsölhette le" - mondta.

B. Csongor elmondása alapján Bara József azért halt meg, mert átült egyik székről a másikra. "Józsefnek szóltunk, hogy üljön át egy másik, barna színű székre", közben bevezte a fejét az asztal sarkába. Mikor látták, hogy rosszul van, átültették egy harmadik székbe, de onnan is leesett - mondta a férfi, aki rendőr, aki szerint Bara nagyokat sóhajtott, és mély lélegzetet vett. "Közben magam is éreztem, hogy a bordái ropognak" - mondta B. Csongor.