Az utcán öltek meg egy fiatal lányt

Száva utcai gyilkosság, megöltek egy 18 éves lányt
Budapest, 2014. március 4. Letakart holttest Budapest X. kerületében a Száva utca és Zágrábi utca kereszteződéséhez közeli, félreeső területen 2014. március 4-én. Az elsődleges információk szerint az áldozat, egy fiatal nő bűncselekmény áldozata lehetett. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Egy lány holttestére bukkantak kedden kora reggel Kőbányán. Helyszíni tudósítónk szerint a Száva utca és a Zágrábi utca kereszteződésénél találták meg. A környéken lakók semmit nem hallottak. A gyilkost még keresik.
Vágólapra másolva!

Megöltek egy fiatal lányt Budapest X. kerületében a Zágrábi utca és a Száva utca találkozásánál. Délelőtt sajtóinformációk alapján elterjedt, hogy a lányt lelőtték, de a rendőrség kora délután azt mondta az Origónak, hogy nem érte lövés. Ennél többet azonban egyelőre nem árultak el.

A BRFK a helyszíni tudósítónknak azt mondta, hogy reggel 6.55-kor érkezett lakossági bejelentés arról, hogy egy fiatal lány holttestét találták meg a Száva utca és a Zágrábi utca kereszteződésénél. A holttest jelenleg is letakarva fekszik egy füves területen, a Semmelweis Egyetem sporttelepe és egy trafóház között. A területet kordonnal zárta le a rendőrség.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A lány személyazonossága ismeretlen. A rendőrség emberölés miatt nyomoz, de arról egyelőre nem adtak információt, hogy pontosan hogyan ölték meg a lányt.

Azt már megállapították, hogy nincs összefüggés a XIV. kerületi halálesettel. Ott egy férfi holttestét találták meg, aki vadászpuskával végzett magával.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán