Vágólapra másolva!
A Hegyvidék TV szerint sértő, hogy a miniszterelnök szavait egy majom mondja. Arra nem tértek ki, hogy Gyurcsány Ferenc számára sértő-e. 
Vágólapra másolva!

A XII. kerületi önkormányzati fenntartású televízió minden kerületi képviselőjelölt kampányfilmjét ingyen és alanyi jogon leadja. A 4K! jelöltjének a kampányfilmjét azonban az etikai kódexükre hivatkozva visszautasították, ugyanis szerintük sérti a miniszterelnököt, hogy a szavai egy majom szájába lettek adva - írta közleményében a 4K!, hozzátéve, hogy az indoklásban a kerület csak azt emelte ki, hogy a videó miniszterelnök számára sértő.

A Hegyvidék Média Kft. közleményében azt írta: a XII. kerület választási etikai kódexe miatt döntöttek úgy, hogy nem tudjuk leközölni a videót. Az etikai kódex vonatkozó része úgy szól: "A választási kampány célja a pártok és jelöltek, továbbá az általuk képviselt értékek, az elérendő célok bemutatása. A felek határozottan rögzítik, hogy tartózkodnak egymás pártjának és jelöltjének lejáratásától, és ilyen céllal harmadik személyeket sem bíznak meg.”

A letiltott videó: