Újabb fideszes képviselő járt jól a trafikpályázattal

Vágólapra másolva!
Hat dohánybolt üzemelhet annak a cégnek a telephelyein, illetve fióktelepein, amelyiknek kültagja Csöbör Katalin fideszes képviselő és egyben alsózsolcai alpolgármester férje.
Vágólapra másolva!

Szerencsésnek mondhatja magát Csöbör Katalin fideszes képviselő és férje, hat trafikot nyertek, derítette ki a Blikk.

Csöbör mellesleg Alsózsolca alpolgármestere is, és a férje alapító kültagja egy olyan trafikoscégnek, amelyek telephelyein és fióktelepein dohányboltok működnek. Ezt a céget, a Trafik Management Bt.-t néhány nappal azelőtt alapították, hogy kihirdették férje üzlettársának a győzelmét a trafikpályázaton. A dohányboltok Alsózsolcán, Felsőzsolcán és Miskolcon vannak.

Egy trafiknak a vámhatósági engedélye közvetlenül a betéti társaság nevére szól, a bolt még nem nyílt meg, mert a koncessziót csak októberben, a harmadik pályázati körben osztották ki, de jó helyen lesz: a miskolci Tiszai pályaudvar elég forgalmas hely.

A másik öt üzletnél kicsit áttételesebb a kapcsolat Csöbörékhez. Az öt üzlet tulajdonjoga azé a Závodszki Andreáé, aki egy utcában lakik Csöbörrel, néhány háznyira tőle, Závodszki egyik dohányboltja pedig éppen Csöbörék háza mellett nyílt meg, számol be a Blikk.

A lap megkereste a politikust, aki állította, hogy nem segíthetett és nem is segített a koncessziók elnyerésében, és hogy a betéti társaság részletes tevékenységéről nincs információja.