Késsel támadtak egy MSZP-aktivistára a Bosnyák téren

Vágólapra másolva!
A szocialisták közleménye szerint egy fideszes aktivista is belekeveredett a dologba.
Vágólapra másolva!

Késsel támadtak egy MSZP-s aktivistára szombaton reggel a Bosnyák téren – írja a Magyar Szocialista Párt közleménye. A kampányoló pártaktivistákhoz két férfi lépett oda, szóváltás alakult ki, majd az egyik férfi kést rántott, és azt mondta: „kibelezlek”.

Az MSZP közleménye szerint a párt aktivistái szembeszálltak volna a fenyegetőzőkkel, de a két férfi megpróbált elmenekülni. Két szocialista utánuk szaladt, azonban az MSZP tájékoztatása szerint az egyik aktivistájuk útját elállta egy közelben kampányoló fideszes aktivista.

A késsel fenyegető férfit végül sikerült megállítani, rendőrt hívtak, aki a helyszínen intézkedett, és elvezette a fenyegetőzőt.

Az MTI megkeresésére az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata azt közölte, hogy egy 50 éves férfi keveredett szóváltásba a Bosnyák téren az ott tartózkodókkal, majd egy késsel hadonászni kezdett, végül felszólításukra távozott. Senki nem sérült meg. A férfit a XIV. kerületi kapitányság járőrei előállították, a kést lefoglalták tőle, a kihallgatása pedig jelenleg is tart – tudatta a rendőrség.