Hol szorongatja a baloldal a Fideszt?

Vágólapra másolva!
Az eddigi feldolgozottsági adatok alapján úgy tűnik, hogy a baloldali kormányváltás csak a budapesti körzetekben tudja leelőzni a Fideszt, a fővároson kívül viszont – egy kivétellel – alulmaradt a fideszes jelöltekkel szemben. Hol vannak azok a körzetek, ahol legalább a Fidesz közelébe tudott kerülni a baloldal?
Vágólapra másolva!
  1. Csongrád megye 1. választókörzete az egyetlen hely vidéken, ahol úgy tűnik, a baloldal legyőzheti a Fideszt. 63 százalékos feldolgozottságnál Szabó Sándor baloldali jelölt 1687 szavazattal vezet Bohács Zsolt József fideszes jelölt elölt.

  2. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 1. választókörzetében 59,49 százalékos feldolgozottságnál a fideszes Petneházy Szabolcs Attila mindössze 884 szavazattal vezet Jeszenszky András baloldali jelölt előtt.

  3. Baranya megye 2. választókörzetében 91 százalékos feldolgozottságnál Hoppál Péter fideszes jelölt 1485 szavazattal jár a baloldali Szakács László előtt.

  4. Baranya megye 1. választkörzetében Csizi Péter Fideszes jelölt 1545 szavazattal kapott többet, mint Tóth Bertalan baloldali jelölt. A feldolgozottsági arány 84 százalékos.

  5. Fejér megye 4. választókörzetében 2506 szavazattal húzott el Galambos Dénes fideszes képviselő a baloldali Magyar András Tamás előtt. A feldolgozottsági arány 77,21 százalékos.